Kakkosen NJS vaihtaa päävalmentajaa

Kakkosen NJS vaihtaa päävalmentajaa

05.8.2018

Kakkosen putoamistaistelussa mukana olevan NJS:n vastuuvalmentaja Marko Tukiaisen valmennussopimus on tänään purettu ja hänet vapautettu tehtävästä välittömästi.

Syynä seuran päätökselle ovat joukkueen kauden tulokset ja sijoitus Kakkosen A-lohkossa. Joukkueen tälle kaudelle on asetettu yhdessä valmennuksen kanssa vahva tavoite varmistaa Kakkosen sarjapaikka myös kaudelle 2019. Tavoitetasosta ei olla kaukana, mutta jäljessä kuitenkin ja syntyi päätös toimia nyt kun tavoitteen saavuttamiseen vielä on mahdollisuus.

NJS on kerännyt 14 pelistään 14 pistettä, joilla se on toiseksi viimeisenä Kakkosen A-lohkossa. Viivan päälle on tosin matkaa vain kaksi pistettä.

Kautta on jäljellä kahdeksan peliä. Realistiset vaihtoehdot valmennukseen kartoitettiin ja pääpainona pidettiin tässä vaiheessa tärkeyttä tuntea pelaajat. Valmennusvastuun loppukaudeksi ottaa seuran valmennuspäällikkö Mikko Manninen jolla mm. tuoreena Euroopan korkein UEFA Pro valmentajatutkinto. Valmennuksessa apuna jatkaa Teemu Eloranta ja valmennustiimiin liittyy oman pelaamisen ohella Lauri Bergström.

www.njs.fi