KTP vahvisti hyökkäystään

KTP vahvisti hyökkäystään

02.8.2017

KTP on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen 26-vuotiaan kolumbialaisen hyökkääjän Jhonathan Cardalesin kanssa. 

Cardales tunnetaan lempinimillä el Toro ja el Tanque eli härkä ja panssarivaunu. Katetta lempinimille antaa kolumbialaisen strategiset mitat, sillä hieman alle 180 senttiä pitkä hyökkääjä painaa 88 kiloa.

Cardalesin sopimuksessa on koeaika sekä seuran optio ensi kaudesta. KTP:ssä toivotaan miehen olevan hyökkäyspäähän se palanen, joka sieltä on puuttunut. Kolumbialainen sanoo nauttivansa eritoten pelaavan keskushyökkääjänä, mutta tarvittaessa häntä voidaan peluuttaa myös laidassa.

–Koen olevani parhaimmillani keskellä, sillä olen hyökkäysvoittoinen, aktiivinen ja energinen. Lisäksi minulla on taitoa tehdä maaleja, Cardales sanoo kotkalaisten sivuilla.

Cardales on pelannut urallaan kotimaansa lisäksi Argentiinassa, Meksikossa ja viimeiset vuodet Nicaraguan pääsarjassa. KTP-sopimus on miehen ensimmäinen Euroopassa. Hän haluaa kehittyä yhä pelaajana ja auttaa kotkalaisjoukkuetta pääsyssä tavoitteeseensa. Pelaaja on valmis hyppäämään kehiin jo seuraavassa ottelussa, mutta pelaaminen riippuu siitä, miten pelilupa-asiat saadaan selvitettyä.

KTP etsii vielä vahvistusta keskikentälle, sillä elokuun aikana erinomaisesti vihreävalkoisissa pelannut Quincy Osein on enää vain hetkisen joukkueen vahvuudessa ennen siirtoaan uusiin ympyröihin.

Lähde: www.fcktp.fi