KTP sai uuden valmennuksen

KTP sai uuden valmennuksen

06.12.2017

KTP:n uusi päävalmentaja on Jari-Pekka Gummerus, joka siirtyy toimeen seuran valmennuspäällikön tehtävistä. Sopimus edustusjoukkueen vastuuvalmentajan tehtävistä on 1+1-vuotinen. KTP:n kakkosvalmentajana toimii alkavalla kaudella Ossi Virta.

Gummerus on tehnyt pitkän päivätyön suomalaisen jalkapallon parissa erilaisissa valmennustehtävissä. Vuosien 2004–2008 aikana hän toimi 130 Veikkausliigaottelussa FC KooTeePeen kakkosvalmentajana. Vuonna 2009 hän nousi Ykkösessä pelanneen FC KooTeePeen päävalmentajaksi kesken kauden ja nosti hankalista lähtökohdista huolimatta joukkueen lopulta viidenneksi. Seuraavat kaksi vuotta hän toimi Ykkösessä FC KooTeePeen kakkosvalmentajana. Gummerus omaa myös vankan valmentajakokemuksen naisten jalkapallosta, jossa hän muun muassa nosti Kouvolan Sudet naisten Kakkosesta Ykköseen.

Kaksi kertaa Kaakkois-Suomen piirin Vuoden parhaaksi valmentajaksi valittu Gummerus on toiminut valmentajana myös nuorisomaajoukkueissa. Vuosina 2007–2008 hän oli alle 17- ja 19-vuotiaiden tyttömaajoukkueiden kakkosvalmentajana.

Lähde: www.fcktp.fi