Jipolle uusi pelaaja loppukaudeksi

Jipolle uusi pelaaja loppukaudeksi

17.8.2018

Jippo on vahvistanut joukkuettaan uudella pelaajalla, kun Imatralta kotoisin oleva laitapelaaja Aleksi Ikonen (24) on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen seuran kanssa.

Ikonen on pelannut urallaan kolmen kauden aikana 65 Kakkosen ottelua, joissa hän on viimeistellyt 20 maalia ja antanut 19 maaliin johtanutta syöttöä.

Ikonen pelasi ensimmäisen Kakkosen kautensa vuonna 2015 Joutsenon Kultsussa, mistä hän siirtyi seuraavalle kaudelle AC Kajaaniin. Kauden 2017 Ikonen pelasi tämän päivän vastustajan Lappeenrannan PEPO:n riveissä, missä hän kirjautti itselleen 10 maalia ja 3 maalisyöttöä. Ikonen tuo lisää pallollista osaamista sekä maalintekouhkaa Jipon joukkueeseen. Tällä hetkellä Jipon maalinteko on ollut liikaa Miko Mäkirinteen varassa, joten toivottavasti Ikonen pystyy tuomaan lisää tehoja Jipon hyökkäyspelaamiseen. Ikonen siirtyi viime kauden päätteeksi Saksan Oberliigaan FC International Leipzigin riveihin, mutta pitkäaikainen sairastaminen vei parhaan terän miehen kaudesta. Ikonen ehti pelata Leipzigin riveissä loppukaudesta vain viisi ottelua, joten pelihaluja hänellä riittää.

Lähde: www.jippo.fi