JJK:lle uusi päävalmentaja

JJK:lle uusi päävalmentaja

15.11.2018

Ykkösestä pudonnut JJK on nimennyt uuden päävalmentajan kaudelle 2019. Päävalmentajan saappaisiin astuu tulevaksi kaudeksi JJK:n juniorijoukkueiden valmennuksesta tuttu Basam Elfadl.

JJK-taustainen ja nuori Elfadl sopii loistavasti JJK:n ilmeeseen ja strategiaan, kun seura lähtee rakentamaan uutta alkua Kakkosesta. Hallituksen puheenjohtaja Lassi Hietanen toteaa, että vaihtoehtoja valmennukseen oli useampia ja valinta ei ollut helppo, mutta hyvin perusteltavissa.

- Nyt lähdetään rakentamaan uutta alkua ja Basam sopii tähän todella hyvin. Halusimme valmentajan, joka edustaa ns. modernia valmentajatyyppiä. Täällä Jyväskylässä meillä on yliopisto, KIHU ja aluevalmennuskeskus, joten on tärkeää, että meillä on päävalmentaja, joka tuntee näiden tarjoamat mahdollisuudet. Basamin tausta liikuntatieteellisessä antaa tähän hyvät lähtökohdat. Hän on ollut pitkään mukana juniorijoukkueissamme ja viesti sieltä on ollut äärimmäisen positiivinen. Mielestämme Basam sopii ilmeeseemme erittäin hyvin ja tulee olemaan nuorelle joukkueelle erinomainen luotsi, Hietanen toteaa JJK:n sivuilla.

Elfadl, 26, on kuudennen vuoden liikuntatieteiden opiskelija Jyväskylän yliopistosta ja ollut mukana JJK:ssa jo vuoden 2013 syksystä. Hän on toiminut valmennustehtävissä useammassa juniori-ikäluokassa ja viimeiset kaksi vuotta hän on ollut B-junioreiden valmennustiimissä.

Lähde: www.jjk.fi