JBK:n pelaajistossa liikettä

JBK:n pelaajistossa liikettä

06.7.2017

JBK:lla on edelleen kaksi pelaajaa lainassa kolmosessa pelaavassa Esse IK:ssa.

Kysymyksessä ovat keskuspuolustajana tai keskikentän pohjalla viihtyvä Jacob Strömberg sekä hyökkääjä Jeremias Klemets. Varusmiespalveluksensa ovat aloittaneet Obinna Nzeh (laitapuolustaja) ja Valtteri Palosaari (laitahyökkääjä) Kajaanissa, ja Alfred Söderman (laitahyökkääjä) Dragsvikissä.

Keskikentällä viihtyvän Niko Särkiniemen siirto on käynnistetty IFK Umeåsta. Tavoite on että hän olisi pelikelpoinen seuraavassa, eli lauantaina 15.7 pelattavassa, ottelussa KuFua vastaan.

Jaro aikoo rekisteröidä Brittipelaajan Edward Jacksonin (synt. 8.1.1998), niin että hän olisi pelikelpoinen lauantaina 15.7 pelattavassa ottelussa KuFua vastaan.  Jackson on keskuspuolustaja, ja hän tullee pelaamaan ainakin aluksi, ensisijaisesti JBK:ssa farmisopimuksen puitteissa.

Myös toinen Brittipelaaja, Stefan Taylor (synt. 1999) on osallistunut JBK;n harjoituksiin. FC Torontosta siirtynyt keskuspuolustaja Johan Brunell pelannee näillä näkymin viimeisen ottelunsa JBK:ssa lauantaina 15.7. Maalivahti Patrik Häggblom siirtyy Jaroon, Jaron maalivahti Johannes Strömin ollessa loukkaantuneena.

JBK kärsii lisäksi useista loukkaantumisista. Sivussa ovat maalivahti Anders Brunell (puujalka), keskuspuolustaja Gusten Sundqvist (nivus), sekä keskikenttäpelaajat Jim Myrevik (puujalka), Antonio Hotta (jalka) ja Niko Särkiniemi (polvi).

Lähde: www.jbk.fi