HJS:lle tärkeitä sopimuksia

HJS:lle tärkeitä sopimuksia

06.12.2017

Kakkoseen noussut HJS on solminut tärkeitä jatkosopimuksia ensi kaudelle. 

Seuraavat pelaajat ovat allekirjoittaneet sopimuksen jatkosta HJS:ssä: Markus Joenmäki, Juuso Huhtapelto, Otto Ojala, Ville Kalervo ja Jere Suomalainen. Viime kaudella joukkueen parhaaksi pelaajaksi valittu Markus Joenmäki kelpaisi varmasti monelle muullekin joukkueelle. Liigakokemusta omaava toppari on yksi Suomen parhaista pääpelaajista ja rauhallisen ja varman puolustuspelaamisen lisäksi mies on kova pelote hyökkäyssuuntaan. Tästä kertoo miehen uskomaton maalisaldo viime kaudelta. Joenmäki voitti HJS:n sisäisen maalipörssin kymmenellä osumallaan.

Huhtapelto edustaa joukkueen nopeata hyökkäyskalustoa. Miehen viime kausi oli loukkaantumisen takia hieman rikkonainen, mutta nyt Tervakosken Padon kasvatti on valmis pöllyttämään Kakkosen vastustajien maaliverkkoja. HJS:n kapteenina viime kaudella toiminut Otto Ojala on tärkeä lenkki joukkueen keskikentällä. Mies on periksi antamaton taistelija, joka ei anna rauhaa vastustajan pelinrakentelulle.

HJS:n tolppien välissä ensi kaudella seisoo tuttu hahmo, Ville Kalervo torjui viime kaudella yhtä lukuun ottamatta kaikki sarjapelit. Mies pelasi todella vahvan kauden ja oli korkealla kotiotteluiden tähtitilastossa. Ensi kaudella vastus kovenee ja Kalervolle tulee todennäköisesti enemmän töitä kuin Kolmosen otteluissa, joissa HJS usein hallitsi pelitapahtumia ja piti palloa vastustajan kenttäpäädyssä. Jere Suomalainen oli viime kaudella HJS:n hyökkäyspelin sielu monessa ottelussa. Taitava ja todella nopea Suomalainen tekee ovelilla juoksuillaan tilaa muille ja nostaa tarvittaessa nopeita vastahyökkäyksiä. Mies omaa myös painavan laukauksen.

Lähde: http://hjs.fi