FC Jazzin joukkueen rakennus hyvässä vauhdissa

FC Jazzin joukkueen rakennus hyvässä vauhdissa

26.10.2017

FC Jazzilla on nyt koossa 13 pelaajasopimusta. 

Joukkueen rakentaminen on käynnistynyt ja viime vuoden runko tulee pysymään suurilta osin koossa. Aikaisempien vuosien runsasta muutosta pelaajistossa ei tulla näkemään ja porilaisuus, sekä omien junioripelaajien kehittäminen ovat jatkossakin isossa roolissa kun edustusjoukkuetta kootaan kaudeksi 2018. Myös joukkueelle tärkeä taustaryhmä on pitkälti kunnossa.

Joukkueen viime kauden kapteeniston kanssa on  saatu sopimukset kuntoon. Benjamin Tuovinen, Juho Kemppinen ja Toni Kuusela tulevat olemaan FC Jazzin pohjan tärkeitä pelaajia ensi kaudellakin.

Tämän lisäksi on allekirjoitettu kymmenen muuta pelaajasopimusta kun edustusjoukkueen kokoonpanossa viime kaudella pelanneet nuoret Jussi Lemio, Aleksanteri Tomberg, Iivari Kulju, Rasmus Laaksonen, Eero Lehtinen, Joel Lehtonen ja Tobias Laaksonen jatkavat joukkueessa. Maalivahdeista on kiinnitetty syksyllä oivaan vireeseen päässyt Rasmus Östling ja viime kaudella ensimmäisen Kakkosen ottelunsa pelannut Tuukka Nurmi. Uutena pelaajana Poriin palaa Turussa opiskeleva oma kasvatti Eetu Kanerva, pelattuaan viime kauden ÅIFK:n riveissä.

Lähde: www.fcjazz.com