FC Jazzille tärkeitä jatkosopimuksia

14.2.2011

FC Jazz on solminut kolme jatkosopimusta ensi kaudeksi. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat Jesse Junnila, Jari Lamminen sekä Jyri Nieminen.

Kaudella 2010 FC Jazzin Vuoden pelaajaksi valittu hyökkääjä Jesse Junnila, 21, on tehnyt seuran kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen syksyyn 2013. Toppari Jari Lamminen, 26, jatkaa FC Jazzissa kahdenvuoden sopimuksella, jossa toinen kausi on optiovuosi. Maalivahti Jyri Nieminen, 23, jatkaa FC Jazzissa vuoden sopimuksella.

Sekä Lammisella että Niemisellä alkaa FC Jazzissa kolmas peräkkäinen kausi. Lamminen on Junnilan tapaan FC Jazzin kasvatti. Hän on edustanut urallaan myös Närpes Kraftia ja Porin Palloilijoita sekä pelannut FC Jazzissa 17 Veikkausliiga-peliä.

- Mielestäni joukkueemme on vahvistunut. Se tietää varmasti hyvää ja mielenkiintoista kautta. Itse haluan pelata hyvällä tasolla tasaisesti koko kauden ajan, ja auttaa joukkuettamme vaikeilla hetkillä saavuttamaan pisteitä, Nieminen pohtii Jazzin sivuilla.

- Haluan pystyä pelaamaan omilla vahvuuksillani, joita ovat torjuntatyöskentelyn lisäksi pelinavaaminen ja puolustuksen tukeminen sekä ohjeistaminen, Nieminen jatkaa.

FC Jazzin ringissä on tällä hetkellä seitsemän keskuspuolustajaa. Lamminen ei kuitenkaan kilpailutilannetta hätkähdä.

- Kilpailu on hyvä asia. Jokaisessa pelissä ja treenissä täytyy antaa kaikkensa, koska pelipaikka ei ole itsestäänselvyys.

Hyökkääjä Jesse "Herra Keno" Junnila teki pitkän jatkon, sillä hän uskoo FC Jazzin toiminnan kehittyvän päivä päivältä.

- En ole pukenut minkään muun väristä paitaa kuin punaista, enkä voisi kuvitella edes näin tekeväni, Junnila napauttaa.

Iloisten pelaajauutisten ohella FC Jazz sai huonojakin uutisia. Ikitaistelija Ari Qvistin kilpaura on ohi polvivamman takia. Qvist, 27, ehti edustaa FC Jazzia kaksi kautta.

- Kiitokset kaikille jazzilaisille. Minulla on mahtavat kaksi kautta täällä, ja olisin halunnut pelata seurassa vielä pitemmänkin aikaa. Harmittaa hirveästi, etten voi jatkaa pelaamista jätkien kanssa, jotka ovat aivan huipputyyppejä, Qvist sanoo.

- Sain futikselta paljon, mutta olisin itse halunnut antaa paljon enemmän. Rahkeisiini jäi vielä paljon, mitä ei koskaan nähty, urallaan viidessä polvileikkauksessa ollut Oulunsalon kasvatti toteaa.

Lähde: www.fcjazz.com