FC Jazz nimitti uuden päävalmentajan

FC Jazz nimitti uuden päävalmentajan

28.10.2018

Vuonna 2016 Poriin FC Jazzin päätoimiseksi juniorivalmentajaksi saapunut Seth Ablade nousee seuran edustusjoukkueen uudeksi valmentajaksi.

FC Jazzin kausi päättyi kuukausi sitten ja päävalmentaja Olli Orvasto jätti haikeat jäähyväiset kahden vuoden Porin vierailulle. FC Jazz kartoitti päävalmentajaa rauhassa jo loppukesästä alkaen ja päätyi hyvää työtä nuorten kanssa tehneeseen Seth Abladeen, joka oli jo pari vuotta sitten lähellä nousta edustusjoukkueen vetäjäksi.

Seth Ablade halusi vielä pari vuotta sitten jatkaa junioreiden kanssa, mutta kokee nyt olevansa valmis antamaan FC Jazzille uutta virtaa edustusjoukkueen käskijänä,

- Olen todella onnellinen valinnastani edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Tämän lisäksi olen iloinen, että saan olla sellaisen seuran edustusjoukkueen päävalmentaja, joka rakentaa joukkueen runkoa pitkälti omista junioreista ja oman pelaajapolun kautta, Ablade toteaa Jazzin sivuilla.

Seth Ablade on voittanut urallaan alle 17-vuotiaiden Afrikan mestaruuden vuonna 1999 ja samana vuonna saanut MM-pronssia alle 17-vuotiaiden kisoissa. Suomessa Ablade on pelannut Veikkausliigaa KuPS:ssa ja valmentajauransa hän on aloittanut Vaasassa vuonna 2010. Abladella on UEFA A-tason valmentajakoulutus.

FC Jazz käy taustalla pelaajien kanssa neuvotteluita ja tulee kertomaan lähiaikoina sopimusuutisia.

Lähde: www.fcjazz.com