Arttu Seppälä SJK:n riveihin

08.2.2011

Kakkosessa pelaava Seinäjoen Jalkapallokerhon edustusjoukkue alkaa olla aika tavalla valmis. Maanantai-iltana Kerho julkisti Lapuan Virkiän kasvati, Arttu Seppälän, 1+1 -mallisen sopimuksen.

Viime kaudella Seppälä pelasi Vaasan Palloseuran liigamiehistössä 17 ottelua viimeistellen yhden maalin. Aiemmin hän edusti Kokkolan Pallo-Veikkoja Ykkösessä kaudesta 2005 aina kauteen 2007 saakka. Kokkolassa Seppälän tilille tuli Ykkösen pelejä 71 kappaletta, joissa maalinteko onnistui vii­desti.

Kerhon väreissä Seppälä on pelannut nyt kahdesti, ViPaa ja Kraftia vastaan. Jälkimmäisessä ottelussa tilille kirjattiin kaksi maalia ja maalisyöttö. Kaikesta näkee, että loukkaantuminen on nyt jäänyt taakse ja sen nuorukainen myös vahvistaa.

- Taustalla on pitkä kuntoutus. Olen todella iloinen, että nyt näyttää siltä, että vamma on takana päin, sanoo Seppälä SJK:n verkkosivuilla.

- Tämä on tosi mahtava projekti Seinäjoella. On erittäin hienoa olla mukana nostamassa etelä-pohjalaista jalkapalloa ylemmäs. Ei olisi koskaan uskonut, että täällä on näin vahva organisaatio ja asiat näin hyvällä mallilla.

Lähde: www.sjk2007.fi