Kuva: Jussi Eskola

Futsal: Suomalaispelaaja siirtyy Italiaan

25.7.2018

Suomen futsalmaajoukkueen Jukka Kytölä jatkaa ensi kaudella uraansa Italiassa.

Kampuksen Dynamon futsalin edustusjoukkueen monivuotinen voimahahmo Jukka Kytölä jättää Suomen Futsal-liigan ja suunnistaa ensi kaudeksi Italian Serie A2 -sarjaan, joka on toiseksi korkein sarjataso Italiassa.

Uusi joukkue on sarjanousija Mantova Pohjois-Italiassa. Sopimus on yhden kauden mittainen. Italialaisseura ei kuitenkaan ole Jukalle ennuudestaan täysin tuntematonta maastoa. Kytölä on aiemmin edustanut Italiassa Futsal Tridentinaa.

- Olin yhteydessä agenttiini, joka ehdotti tätä hyvässä nosteessa olevaa seuraa. Heidän päävalmentajanaan toimii aikaisemmilta Italian vuosilta vanha tuttuni, joka on erittäin pätevä valmentaja. Lisäksi joukkueessa on muutama tuttu pelaaja, joten valinta oli siinä mielessä turvallinen. Seura haluaa kuitenkin mennä kunnianhimoisesti eteenpäin, Kytölä taustoitti.

Viime kaudella Jukka voitti Suomen mestaruuden KaDyn riveissä.

- KaDyn upeaa yhteisöä ei ole koskaan helppo jättää, varsinkin kun täälläkin on seuratyö hyvässä nosteessa. Haluan kuitenkin kokeilla vielä rajojani pelaajana kovemmassa sarjassa, joten innokkaissa ja odottavissa tunnelmissa myös lähden perheen kanssa tähän seikkailuun.

Lähde: www.kadyfutsal.net