EIF:n testissä on ollut viime kaudella Kiffenissä pelannut Fisnik Gerxhaliu. Sopimuksen ovat jo ansainneet viime kaudella FC Espoossa pelannut Visar Tahiri sekä keskikentän luottopelaaja Calle Forsström. Joukkue hakee kuitenkin edelleen lisävahvistuksia.

– Kiikarissa on vielä 2-3 vahvistusta, kärkeen, laitalinkin paikalle ja kenties puolustukseen. Myös maalivahtiosastoa pitää vankistaa, sillä Oscar Forsström ja Martin Ekholm eivät kahden joukkueen tarpeisiin riitä, EIF:n manageri Peter Haglund paljastaa Etelä-Uusimaan haastattelussa.

Valmentajavastuuta kantavat tällä hetkellä Jens Mattfolk ja Sampsa Timoska ja uuden päävalmentajan valinnalle on takaraja joka on 23.3.

-Jos emme siihen mennessä ole löytäneet sopivaa henkilöä, niin yksi vaihtoehto on jatkaa Jensin ja Sampsan komennossa. Siitä vaihtoehdosta ei ole vielä puhuttu, koska hekin haluavat uuden miehen puikkoihin, mutta jos heihin turvaudumme, niin ei se ole huono vaihtoehto. Koska ensimmäinen viikko heidän alaisuudessaan sujui todella hyvin ja fiilis oli korkealla, Haglund kehuu.

– Me emme aio ottaa tänne väkipakolla uutta valmentajaa, jos emme löydä ketään sellaista, joka tähän kuvioon sopii. Jos sellaisen löydämme ja se tapahtuu ennen 23. päivää, niin siinä on mielestäni riittävästi aikaa valmistaa joukkue huhtikuun lopun sarja-avaukseen. Koska pohjatyö pelaajien kanssa on kuitenkin tehty ja sitä tehdään koko ajan, Haglund muistuttaa.

Lähde: http://etela.com